Vi lager alle slags middager. Kalv, oksefilet, andebryst, lammecarre, kveite, torsk og alt annet godt, med forskjellige typer tilberedningsmetoder av diverse grønnsaker. Fisk er sesongbasert råvare og vil variere i pris. Eksempel på en middag kan være: Helstekt kalvemørbrad med sellerirotpure, glaserte grønnsaker, fløtegratinerte poteter og trøffelsaus.
Svinefilet
290
med tilbehør
Oksestek
290
med tilbehør
Kyllingfilet
220
med tilbehør
Indrefilet av storfe
425
med tilbehør
Svinestek
220
med tilbehør
Ytrefilet av storfe
395
med tilbehør
Kalvemørbrad
395
med tilbehør
Kalkunbryst
295
med tilbehør
tilbehør
Fløtepotet 15kr ekstra pr pers. For laktosefri +10kr ekstra. Ovnsbakte marinerte små- poteter(Reddalspotet i sesong) 10kr ekstra pr pers. Kom innom for en uforpliktende samtale om maten til ditt selskap.
Saus
Rødvinssaus, madeirasaus, kremet saus(vi tilpasser oss kraften etter kjøttet/fisken), soppsaus, trøffelsaus eller et eget valg