Under finner du et eksempel på en meny som vi har laget til bryllup og andre festlige anledninger.
De siste årene har vi vært med på forskjellige brylluper fra Tromøya i øst, Byremo i sørvest og Kristiansand festning i sør.
Vi leverer selskapsmat som buffet eller tallerkenservering fra 25 personer og oppover.
Kontakt oss for en menyprat så lager vi DIN meny sammen og kommer fram til en hyggelig pris!
Forrett
Focaccia, aioli og urtesmør på bordet. Jordskokksuppe servert med oksehale, gressløkolje og jordskokkchips.
Hovedrett
Helstekt kalv med kremet skogsopp, pannestekt rosenkål og bacon, smørdampet gulrot og aspargesbønner, pommes anna og maderiasaus.
Dessert
Tindvedkrem med sitrusfrukter, pasjonsfruktparfait på oreobunn og flarn eller glass pannacotta med bret hvit sjokolade, pasjonsfrukt, hippen og bringebærsorbet.